• banner2
  • banner3-1
  • banner1-1

Ling Feng produk orok Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti sapatu orok, Simkuring rancang dina gaya béda tina sapatu orok keur formulir umur kids heubeul 0-6 taun, parusahaan urang ngadeg di 2008, ku pangalaman pabrik pikeun leuwih ti 10 taun . Simkuring nampi pesenan OEM urang. Sarta kami bisa ngahasilkeun sarta ngolah ngembangkeun sampel atawa produksi nurutkeun desain konsumén '(teken, gambar) jeung sapatu sampel, produk kami anu ngajual ka Éropa jeung Amérika, Wétan Tengah sarta Asia Wétan nagara jeung wilayah, kalayan kualitas pangalusna sarta harga alus .

nempo sadaya
WhatsApp Online Chat!